Ansøgning og adgangskrav

Master i personlig medicin er åben for ansøgninger. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristen bliver kun behandlet hvis der er ledige pladser.

Ansøgningsfrist - NY DATO

Masterprogram:
1. juni 2022

Kursus:
8 uger før kursusstart

Adgangskrav og dokumentation

Du skal opfylde de listede kriterier for at blive optaget på Master i personlig medicin eller deltage i et af de tilhørende kurser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsprocessen

Du kan søge om optag på hele uddannelsen taget på 2 år, hele uddannelsen som fleksibelt forløb eller optag på et enkelt kursus. Studerende indskrevet på Master i personlig medicin har førsteret til pladserne på uddannelsens kurser.

 

 

 

 

 

 

 

 

”Den nye masteruddannelse i personlig medicin ved KU, AU, AAU, SDU og DTU vil være positiv for udvikling af dette felt i Danmark. Indholdet er relevant og nødvendigt for udvikling af personlig medicin i Danmark. Konceptet med en et-årig master, der kan tages på deltid, giver en god fleksibilitet, der er ønskværdig til ansatte i hospitalsvæsenet med en kandidatgrad. Idéen med enkeltkurser er god, fordi den giver mulighed for hurtig opkvalificering af området i Danmark, hvilket er tiltrængt.”
Liselotte Højgaard, Professor, dr.med., ledende overlæge, Rigshospitalet.